24 iunie 2005

Ziua incepe in aer…Aproximativ, se zboara peste nordul Italiei, Iugoslavia, Romania (ora 3.30 am intrat in Ro), Marea Neagra, Azerbagian, Iran, Irak, Afganistan, India (pe care o taie in diagonala), Oceanul Indian si Indonezia. Ajungem la Singapore ora 13. 45 ora romaniei (18.45 la ei). M-am prezentat la poarta de imbarcare pentru Sydney si m-am imbarcat in Boeingul 747 operat de Quantas Airlines. Quantas este linia aeriana oficiala a Australiei. Mi-a placut mult avionul, are un cangur rosu desenat pe coada aeronavei, iar pe avion scrie: “Quantas, The Spirit of Australia”. Good ya mates! Aeroportul din Singapore e pur si simplu imens si e foarte curat. Am vazut oamenii si copii stand pe jos, in picoarele goale…
Aeroportul are banda din aceea plana adica te pui pe ea si te duce drept inainte. Peste tot sunt monitoare imense (LCD) cu informatii despre plecari/sosiri, a fost usor sa gasesc poarta mea de imbarcare.
Am decolat la 15.00 (20.00 la Singapore). Am si aici monitor pe care pot vedea filme, documentare, desene animate, traseul si parametrii de zbor. Daca de la Paris la Singapore m-am uitat la “Constantine” (cu Keanu Rives) si “Million Dollars Baby”, acum ma uit la “Meet the Fockers” si apoi la “Hitch”. Mor de ras la “Hitch”…Tare comedie! Ma simt bine aici…Gata, sunt aproape australian! Aici am loc la fereastra dar nu se vede nimic pe geam deoarece e intuneric…Dar se vad stelele cerului austral… Sunt aproximativ 9600 km de la Singapore la Sydney iar zborul dureaza 7 ore si jumatate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4.55 out of 5)
Loading...Loading...
This entry was posted in JurnalPosts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 24 iunie 2005

  1. lovely says:

    Buna , ma numesc Iulia si sunt din Bucuresti. In anul 2000 am pierdut legatura cu un prieten foarte bun pe nume Gabi Neagu. Acum cateva zile m-am gandit ca as putea sa il gasesc pe facebook si uite asa te-am descoperit pe tine , si a ta poveste pe care o traiesti acum in Australia. Daca esti tu acel prieten pierdut cu multi ani in urma , te rog da-mi de veste . Daca nu esti tu acel prieten , imi cer scuze ca mi-am permis sa-ti scriu si raman cu speranta ca intr-o buna zi il voi revedea .
    In aceste zile grele pe care le traim aici in Romania este greu sa mai gasim prieteni adevarati.
    astept cu nerabdare un raspuns si indiferent care af fi acesta , eu iti doresc tot binele din lume , si ca sa nu iesim din tiparele urarilor ca la romani, multa sanatate atat tie cat si sotiei tale
    Julia

Leave a Reply